Külastajad küsivad

Ronimisest

Ei, kuna alustuseks tehakse kõigile seiklejatele ohutusinstruktaaž. Räägitakse turvalisusest ning õpetatakse varustust kasutama.

Radadel 1-3 kulub umbes 1,5 h ning radadel 1-6 umbes 2.5-3h. Ajapiirangut pole, aga rajad on ühekordseks läbimiseks. Lastepargis võivad mudilased turnida nii kaua kui jaksu on.

Vihmaga on rajad veidi libedamad, kuid see ei takista ronimist. Pigem pakub vihmaga ronimine rohkem pinget ja lõbu. Äikesega kahjuks ronida ei saa, sest see on ohtlik.

Võib, kuid alla  14aastastel lastel on rajale minemiseks vaja täiskasvanu kirjalikku luba. Lapsele tehakse põhjalik ohutusinstruktaaž ning pargis on instruktor, kes vajadusel abistab. Instruktor rajale kaasa ei lähe. 

Ohutuse kui ka mugavuse pärast soovitame ronima tulla sportlike riietega ja kinniste jalanõudega. Kõigi radade läbimimisel soovitame kanda kindaid. Kindaid saab osta seikluspargist. Telefoni või kaamera tohib puu otsa kaasa võtta, kuid ilma on mugavam. 

Mais ja septembris on nädala sees broneerimine vajalik. Suvekuudel vaid siis, kui ronijaid on rohkem kui 6. Kui te ei saa mingil põhjusel tulla, andke meile teada, kas helistades või kirjutades

Muu

Seikluspargist saab osta vett, mahlajooke, jäätist ning pähkleid. Suurema eine saab osta Valgeranna Golfist, mis asub jalutuskäigu kaugusel. 

Kinkekaarte saab soetada Piletilevi müügipunktidest, Fientast, Kingitus.eest ja Valgeranna Seikluspargist. Kui need võimalused puuduvad, saame kinkekaardi posti teel saata. 

Meie juurde pääseb kõige mugavamalt jalgratta ja autoga. Ratta saate jätta meie rattahoidlasse ning auto läheduses olevasse parklasse. Lisainfot leiad siit. 

Loomad meeldivad meile väga. Lemmikloom võta kaasa, kuid kindlasti rihma otsa

Ei leidnud vastust oma küsimusele?

Verified by MonsterInsights